![]() ![]() |
Nov 19 2008, 23:09
|
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 1,249 Joined: 12-October 07 From: Herceg Novi Member No.: 1 Automobil: BMW ONLY |
Postovani kolege forumasi;
Odlucili smo da malo zivnemo sa aktivnostima kluba i foruma... U toku je priprema papira koja ce uskoro bit predata nadleznom ministarstvu za registrovanje kluba. Pokusat cemo da sa clanskim kartama omogucimo svim clanovima popuste u raznim auto servisima (djelovima), u toku su pregovori sa nekoliko firmi. Zamolio bih Vas da se svi zajedno malo vise aktiviramo i doprinesemo razvoju kluba svima nama omiljene bavarske auto marke. Takodje bih Vas zamolio da sto vise promovisemo forum, dovedemo sto vise clanova jer veliki je broj vozaca BMW-a koji ni ne znaju da klub postoji. Nastavljamo sa djeljenjem flaera, ko zeli da se pridruzi dobrodosao je u svakom trenutku... Bilo bi dobro da se konacno smilujemo i jednoglasno slozimo za datum okupljanja da se malo druzimo... Novost na forumu je to da smo ukljucili par ljudi u admin.& mod. TEAM: BMW E36 POWER BMW 528ia DRAGANCE Ja mislim da je vrijeme da konacno i mi napravimo sa klubom, jer dosta kasnimo za zemljama iz okruzenja.... Veliki pozdrav od Motorsport-a -------------------- ![]() |
|
|
|
Nov 19 2008, 23:40
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 55 Joined: 24-October 07 Member No.: 33 |
hvala hvala ...samo jos da mi prosledis pass....
|
|
|
|
Nov 20 2008, 02:57
|
|
![]() Bimmers Are Better ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 1,183 Joined: 18-October 07 From: Podgorica - MNE Member No.: 25 Automobil: BMW 528iA |
Sto prije da se zavrse ti papiri onda cemo sredit popuste i sve drugo.
Nadam se da ce biti i okupljanja pa svi clanovi "preko veze" da reklamiraju to u Vijesti, Dan, Pobjedu (ne u citulje nego...).... -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 5th September 2010 - 06:18 |